Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Остров Кук

Имот за продажба на островите Кук

Островите Кук са южнотихоокеанска държава, политически свързана с Нова Зеландия. Неговите 15 острова са разпределени в голяма площ. В най-голямата, Раротонга, има скалисти планини и Аваруа, столицата. На север остров Аитутаки има голяма лагуна, заобиколена от коралови рифове и малки пясъчни островчета. Страната е известна с многобройните си места за гмуркане и гмуркане с шнорхел.

Ако търсите нов имот за продажба на островите Кук, трябва да знаете, че има 6 други острова в южния архипелаг и 6 в северния. Някои са достъпни с вътрешни полети, други само с лодка. Те наистина са извън утъпканите линии на туризма, малки, уникални и вечни скъпоценни камъни, разпръснати над 2 милиона квадратни километра океан.

Ако се интересувате от покупка на имот за продажба на островите Кук, Mauke е градинският остров и жителите са изключително горди от поддържаните градини на домовете си. Изненадващо красив остров, с диви цветя, растящи навсякъде.

Митиаро е един от най-красивите и най-посещавани острови в Тихия океан, с отличителна история и култура, както и красиви подземни басейни от варовик и тихи пещери. Насладете се на селски къщи и много други имоти за продажба на островите Кук, където живеете с местно семейство под традиционен сламен покрив.

Мангая е вторият по големина от островите Кук и със своите 18 милиона години е и най-старият. Това е коралов остров, който се е появил от океана от хиляди години и крие гигантски пещери.

Manuae се намира на около 100 км югоизточно от Aitutaki и неговата великолепна лагуна може да се види по време на полета от Aitutaki до Atiu. Това е много необитаем природен резерват за всички морски птици и костенурки. Едно от най-добрите места за търсене на имоти за продажба на островите Кук

Takutea е само на няколко мили от североизточния бряг на Atiu. Това убежище за диви животни се управлява от доверителен фонд.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 6747

За продажба Къща, Остров Кук, Rarotonga, Rarotonga, Rarotonga

285,835.38BGN
За продажба
Къща

1 m²
Събуди се от красивите и традиционните си жилища. Вземете освежаваща сутрин плува. Легнете за следобед и се накисва на слънцето! И после парти цяла но...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB